top of page
Bommel-ArtBBO_5024a.jpg

MIJN VISIE

Mijn droom is een wereld waarin mensen elkaar “helemaal” zien, accepteren, respecteren en waarderen. Met “helemaal” zien bedoel ik elkaars kwaliteiten en trots, maar ook elkaars kwetsbaarheden, onzekerheden, angsten en pijn. De complete mens. Dan komt er energie vrij waarmee we de wereld een stukje mooier kunnen maken.

Deze open blik zorgt voor vertrouwen en veiligheid binnen een team, waardoor teamleden onbevreesd zichzelf durven te zijn. Dan is er alle ruimte om te zeggen wat je vindt, voelt en denkt, waardoor creativiteit en energie loskomen. Daardoor hoef  je niet bang te zijn om te falen, maar grijp deze kans juist aan om van te leren.

Deze kernwaarden zijn geïntegreerd in mijn persoonlijke leven en de basis voor mijn professionele leven. Zonder veiligheid en vertrouwen kan ik niet onderweg met een organisatie, team of coachee. Voor een organisatie en  team is het van belang dat ze dit bij mij voelen en vooral ook in en bij elkaar. Vertrouwen en veiligheid zijn ook de belangrijkste pijlers voor een individueel coachgesprek. Als de coachee de veiligheid voelt om te delen, dan kan ik doorvragen, verbanden leggen en inzichten geven. Alles mag worden gedeeld. Ik zal er objectief en oordeelloos naar kijken. Veroordeling zit in de mens, maar waarom eigenlijk? Niemand weet immers welke package deal de ander met zich meedraagt.

Ik zeg wat ik denk en voel en doe dat vooral duidelijk en vanuit mijn oprechtheid. Oprechtheid is voor mij een voorwaarde om mijn werk te kunnen doen. De ander oprecht verder willen helpen omdat ik het de ander of het team zo gun om fijner, gemakkelijker, creatiever en plezieriger met elkaar te werken. Met ruimte voor de passievolle dialoog, want zonder wrijving is er geen glans. En dit allemaal vanuit respect voor elkaar. Respect geeft de ruimte en de vrijheid om te kunnen zijn wie je bent.

Mijn Missie is dan ook: Door inzicht in beweging!

bottom of page