top of page
CvO Coaching & HR Advies

OVER MIJ

Na 34 jaar werkzaam te zijn geweest als managementassistent en HR professional bij Rabobank zette ik in 2023 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Mijn bedrijf heet CvO Coaching & HR Advies en dat vertelt al wat ik doe. Ruim 20 jaar aan HR ervaring neem ik mee. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de me.- en we.scan en een ervaren trainer en coach van teams en professionals in hun ontwikkeling.

Ik ben dit gaan doen omdat ik veel potentie en persoonlijk leiderschap verloren heb zien gaan door bescheidenheid, angst en een laag zelfbeeld. En dat terwijl ieder mens beschikt over unieke kwaliteiten. Met het inzicht in deze unieke talenten en kwaliteiten komt er nog meer energie vrij binnen bedrijven. Dit komt creativiteit, oplossingsgerichtheid en besluitvorming ten goede. En dat niet alleen. Het belangrijkste is dat het bijdraagt aan het werkgeluk van medewerkers. En dat is erg belangrijk in deze tijd van onrust en verandering.
 

Ik woon samen met mijn partner Edwin en onze honden in een klein dorpje in Noord Brabant. Samen hebben wij vier kinderen die inmiddels hun eigen plek gevonden hebben.

Buiten mijn werk om doe ik graag leuke en gezellige dingen met ons gezin en vrienden. Ook hou ik van lezen en met name teksten die mijn wijsheid en inzichten laten groeien. Verder sport ik graag en loop ik graag buiten met onze honden.

Nu lijkt dit weer een gelikt happy de peppy verhaal, maar ik help jullie meteen uit de droom. Ook ik ben onderweg hobbels tegengekomen. Ik heb er al veel getrotseerd en voor andere hobbels heb ik wat meer tijd nodig. De inzichten van mijn eigen me.scan zijn het begin geweest van mijn eigen persoonlijke transformatie. Zo blijf ook ik een leven lang in ontwikkeling én in beweging.

Geniet van het leven!

 

Liefdevolle groet,

Carin

bottom of page